dissabte, 20 de gener del 2007

Comencem bé l'any!!!

Els muturets ens em proposat començar l'any en plena forma, i que millor per fer-ho que marcar-nos una sortida en BTT fent el tram de Castell d'Aro-Girona-Castell d'Aro de la via verda del Carrilet. Aixì doncs diumenge dia 7 de gener de 2007, despres d'unes farragosses vacances de nadal plenes de grans tiberis, torrons i caves, ens vam proposar començar a cremar aquests excessos de la millor manera, a cop de pedal. Ens varem llevar molt d'hora a quarts de 8, ja erem a casa d'en Kasano, varem carregar les bicis i de camí cap a Castell d'Aro, punt d'inici de la via verda que uneix la Costa Brava amb Girona i Olot. Tot i el que dia va ser molt assolellat, de bon matí varem passar molta fred, arriban a estar a 0 graus quan arribavam a Cassà de la Selva. En Juangra no feia mes que queixar-se, es normal sempre ho fa es un "gruñon". Sense voler la cosa va anar molt ràpida, es va posar un ritme força alt i cap a les 10 del matí ja erem a Girona davant la caserna de la Guàrdia Civil fotent-nos l'entrepà. En acabar fam fer la tornada, ja més agradable perque no feia tanta fred i el desnivell era més favorable, tot i que és una ruta força planera.

Total que en poc menys de 3:30 varem anar i tornar, fent uns 74 km. i una mitja de 21 km/h.
Us posem l'enllaç a la web del Consorci de Vies Verdes de Girona. Link

Si voleu veure fotos de la sortida, aquí les teniu.

3 comentaris:

marc ha dit...

La sortideta va estar bé per començar l'any.
El millor de tot va ser el dinar i el sobretaula, us enrecordeu nois?

Muturets ha dit...

Ja tens raò Kasano, ho vam passar d'allò més bé. Quin fart de riure dinant al Gretel, bueeeenooo i a la tarda a la pista de gel, vaia tortoni que portaven alguns, jajaja.
Va ser genial el dia.

Mutur ha dit...

A mi personalmente lo que mas me gusto fue la salida en bici, el desayuno en Gerona, el papeo en el Gretel (estábamos deshidratados ya se sabe tanto pedalear te hace venir sed), el patinaje sobre hielo, la merienda en la plaza de can Mario, el concierto de los... que tocasen; a y las seis mil pesetas de wiskiss

-Y podría seguir pero supongo que os hacéis una idea

Notícies

Calendari de curses.