diumenge, 20 de maig de 2007

15a edició de la Cabrerès BTT.Hola companys,
aquest cap de setmana 3 muturets hem estat presents a la 15a Cabrerès BTT, un dels esdeveniments més importants d’Europa de l’especialitat. Hi ha hagut prop de 3.650 participants. Impresionant l'ambient, difìcil d'explicar amb paraules. Es quelcom que cal experimentar alguna vegada en la vida, i nosaltres ho hem fet, i crec que no serà pas l'ultima vegada.
Varem arribar dissabte 19 per la tarda a la població de Santa Maria del Corco-L'esquirol, seu de l'emblemàtica Cabrerès. Ens varem anar a allotjar a la casa de Colonies de Mas el Puig, no podiem haver fet millor elecció. Hem estat en una habitació de 12 llits pràcticament sols, teniem una sala per guardar les bicis, dutxes, lavabos i el millor al costat de la sortida el que ens ha permès organitzar-nos molt bè. Un cop varem deixar les coses i ens situarem varem anar a fer una visita turistica a la població de Rupit, un poble molt bonic i on i fan unes coques mmmm boníssimes. Llavors ja varem anar a sopar i a dormir per estar preparats per l'endemà. Ens hem aixecat a lessss mmmm, desprès que en Víctor fes una mica el despertador, cap a les 6:30 ens hem vestit i preparat em esmorzat un entrepà petit i a les 7:30 ja erem al damunt de la bicicleta donant cops de pedal. Respecte a la cursa, bè que ha estat una passada, tant pels paratges per on hem anat passant, com per la gent, l'organització, etc... un 10. Hem fet 66 km. en 4h. 15 min. sobre un circuit gens senzill, amb la seva part tècnica, forts pendents, pistes forestals, etc.

Bè nomès dir que repetirem si pot ser l'any vinent i que esperem que tinguem més representació i s'apunti més gent, encara que sigui per venir a passar el cap de setmana i gaudir de la natura i el bon ambient.

Si voleu veure fotos de la cursa, feu click sobre la imatge.

15ª Cabrerès 19 i 20 de maig de 2007.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Només volia felicitar a aquets tres muturets incansables que cada dia es superen més. Estic orgullosa de vosaltres, continueu aixi guapos!!!!!!!!!!!!!

Notícies

Calendari de curses.