dilluns, 5 de febrer del 2007

1ª Duatlò de muntanya de St. Joan de les Abadesses.

Diumenge 4 de febrer va tenir lloc la 1ª Duatlò de muntanya de St. Joan de les Abadesses, i 1ª duatlò a la qual hi ha representació de la Colla els Muturets. La jornada va començar d'hora sortiem a les 8 del matí d'Olot cap a St. Joan per formalitzar l'inscripció d'en Mutur i en Vulcano. Cap a les 10 del matí tenia lloc la sortida des de l'antiga estació del Carrilet, avui dia reconvertida en alberg. L'afluència de participants va ser notoria, es podia respirar un ambient molt maco de competició i companyerisme a la vegada. La prova estaba dividida en 3 parts, una primera que es feia corrent de 2 voltes a un circuit d'una duresa extrema amb forts desnivells, una segona part que es feia en BTT fent tambè 2 voltes a un circuit i per últim una ultima volta corrent. En total 6 km. corrent 20 BTT i 3 km. corrent.
Bé des d'aquí felicitar als nostres representants i aprofito per animar a la resta de muturets a participar en aquesta mena d'actes, aixì com involucrar-se més en les activitats previstes.

Si voleu veure fotos de la cursa feu click a la imatge.

2 comentaris:

Mutur ha dit...

Primera y espero que no sea la ultima duatlon de montaña que hacemos, gran experiencia a nivel personal pero al mismo tiempo un poco decepcionado por no haber podido competir a un nivel mas alto, esta experiencia deportiva me a servido para darme cuenta que físicamente no estoy como yo creía que estaba, de todas formas estoy bastante contento y espero que en la próxima competición pueda realizar un mejor papel.
Por ultimo animo a los demás muturets a practicar eventos de este tipo “Ánimos”

marc ha dit...

Doncs imaginat si ho arribem a fer nosaltres que no estem en forma, no vull saber ni com haguessim acabat.
Això és pels mes agosserats i pels mes forts.

Notícies

Calendari de curses.