dissabte, 14 d’abril del 2007

Setmana Santa a Cuenca.

Els Muturets tornen a l'atac, desprès de prop de 10 dies sense fer comentaris ni posar noves noticies a la web em tornat amb forces i recuperats despres de les fabuloses vacances que ens hem fotut a Cuenca, gentilesa de la Mutureta nº1.
Doncs si em passat alguns 10 d’altres 5 dies a un meravellós poblet anomenat Tondos, "Tondos 6 para los amigos". Aquest poblet es troba encabit en una petita “serrania” típica conquense, rodejat de camps verds i nombrosos noguers, a uns 18 km. de la capital Cuenca. Ens em allotjat 11 persones a casa de la Mutureta i agraïm també l’hospitalitat dels veïns del poble, que en temporada baixa arriben a poc mes de 15 persones, Pedro, Lidia, Herminia, Paco... Gràcies.
Cuenca com a petita ciutat es meravellosa, el seu casc antic amb les Cases Colgantes, la Catedral, els seus carrerets estrets i empedrats, fan recordar un entremig entre Castellfollit de la Roca i el Barri vell de Girona. Ni que dir dels paisatges, una passada, la “Serrania de Cuenca” es quelcom espectacular de veure, frondosos boscos amb grans valls, i sinuoses formes a les pedres efecte de l’erosió de milers d’anys donen lloc a la “Ciudad Encantada, Las Majadas, Nacimiento del Rio Cuervo, etc...”
Pel que fa a la gastronomia un 10, em menjat molt bé, molt producte típic de la zona com: “Morteruelo, ajo arriero, mojete, chorizos, morcillas, zarajos, lomo de horza, migas, torrijas y fantasticas carnes“.

Bé ja veieu, us recomanem doncs unes vacances per la zona.

Si voleu veure fotos de la nostra estada feu clic aquí.

9 comentaris:

Mutur ha dit...

Si no ponéis el video del poronponporron me enfado.
Pido una votación popular, por mi parte esta clarísimo un punto positivo para el
poronponpatapommm!!!

Muturets ha dit...

Yo estoy con el Mutur, pese a que el afectado se sienta molesto hay que poner el video. Doy mi voto positivo.

marc ha dit...

Clar com q els afectats no sou vosaltres!
A mi no hem fa cap gracia.
Vosaltres mateixos despres acollivos ales consequencies!

Mutur ha dit...

Viendo que la votación popular que propuse no a surgido efecto me veo obligado a colgar el video por mi cuenta y a quien no le guste que se aguante.

marc ha dit...

doncs no hem sembal etic,pq si la gent no vota, no pots fer una cosa pel teu propi peu.

Anònim ha dit...

Hasta hoy no me había podido conectar, y veo que la cosa está calentita. Aunque fuí el único que no me reí del "superporrompotorrom"
Opino que ya que, por suerte, todo quedó en una anécdota. El vídeo tiene que poder disfrutarlo todo el mundo. Además Marc, no nos reiremos de tí, nos reiremos contigo. Javi, como discípulo cuenquense veo que no me defraudas y ya empiezas a meter cizaña, así me gusta. Con esfuerzo y dedicación puede que, algún día, llegues a mi nivel y el de Marta-House.

marc ha dit...

Com molt be indica el teu nom ets un "cizañero", reclamo drets d'imatge per si es penja el video.
Que aquí n'hi ha un que ha de mantenir la seva fama i la seva credibilitat.I no dic paga la hipoteca............... pq jijiji......... tots ja ho sabeu!
Salud amics!

Anònim ha dit...

Jo no volia entrar en aquesta disputa per por a que el senyor tigreton es pogués enfadar amb mi, però veient que tothom diu la seva jo tmb estic d'acord en que tots poguem disfrutar del poronpon patapom, marc pensa que és part del viatge i com diu en juangreitor tot va quedar en una anécdota per tant perque no?
Pensa-ho.

Anònim ha dit...

Hola! Me ha encantado ver lo bien que habláis de Cuenca. Además por las fotos parece que lo pasásteis muy bien, sobre todo en "la churre" ¿eh?, jeje. Os invito a regresar y a pasarlo todavía mejor. Un saludo a todos, y en especial para eva y víctor.

Notícies

Calendari de curses.