dissabte, 16 de febrer del 2008

1ª Muturcalçotada-Celebrada el 16 de Febrer.

El passat dissabte dia 16 de Febrer, una bona representació dels muturets( tot i que en faltaven uns quants i algunes baixes d’última hora) ens varem desplaçar fins a Vilajuïga a celebrar una calçotada.Exactament en un zona habilitada per fer barbacoes al peu del monestir de sant pere Rodes (El Mas Ventòs).
La jornada començà molt aviat per alguns, ja que van anar a buscar els calçots ben frescos, acabats de plegar (gràcies Santi). A partir de llavors, una petita representació van fer una avançada cap al punt de reunió, això si, abans vam passar per la cooperativa de Vilajuïga a comprar una mica de vi i moscatell ( algú en te encara?).
Llavors un cop arribats al lloc, varem instal·lar el campament base, eren al voltant de les 11:30h.
Es va encendre el primer foc, per anar escalfant l’ambient (tot i que feia un dia molt maco, llàstima de la tramuntana), i netejar les graelles, a partir d’aquí vam estar una estona jugant a futbol, mirant el bonic paisatge, recollint llenya, etc.....
Cap ales 12:30 vam començar a fer el calçots, vinga nois som-hi uns 200 calçots.
Cal agrarir a en Santi i en Xevi el seu esforç per estar gairebé tota l’estona fent els calçots, així també a la col·laboració inestimable de tots els altres que estàvem per allà.
Mes tard va anar arribant la gent que faltava, i un cop fet els calçots i el cabrit, senyors anem a dinar.
Tot estava molt bo.
Desprès de dinar, unes bones cafeteres, postres i anar fent petar la xerrada tots junts al costat del foc…………… fins que a les 18 :30 vam fer la retirada.
Cal destacar lo be que ens ho varem passar , reunits gairebé tots, a i amb la petita Laia que es el futur dels muturets.
Bé amics crec que vam disfrutar d’una bona jornada……….i alguns encara la van allargar per la nit, esperem poder celebrar mes aconteixements com aquest tots junts.
Salut i Força muturets.

Muturcalçotada

2 comentaris:

marc ha dit...

Ei companys, jo la veritat que m'ho vaig passar molt bé.
Aquestes trobades els hem de continuar fent, ja que es una bona manera d'estar tots junts i passar-ho bé.

Anònim ha dit...

Donde està la foto del truño?
Aqui hay alguno que se escaquea..........

Notícies

Calendari de curses.