dimarts, 11 de març de 2008

Escapada a Liverpool ( cap de setmana del 7 al 9 de març).

El passat cap de setmana un grup de 5 muturets varen anar a passar el cap de setmana a Liverpool, i us preguntareu perque? Doncs molt fàcil a celebrar el trentè aniversari de l’Alma màter del grup i fundador.

Fou una sorpresa de part de tota la colla dels muturets, tot i que finalment per varies circumstàncies varem tenir baixes.

El divendres, desprès de la jornada laboral, cap a Girona Ryanair i vol directe a Liverpool.

Al arribar al John lennon Airport, agafar un taxi i cap a l’hotel que estava a Tarbock a unes 10 milles del centre de Liverpool: el taxista molt amable i caxondo (semblava un motard), ens va esperar a l’hotel i ens va portar de “parranda” com ell mateix va dir amb el seu castellà.

La nit prometia i així va ser, un local amb musica en directe, les primeres pintes de cervesa i a començar la diversió, que va acabar al mc donals menjant una mac chiken!

L’endemà desprès d’esmorzar aviat, vam anar cap a Liverpool a passar el dia i fer una mica de visita cultural, cal dir que Liverpool és una ciutat força maca, el seu centre amb carrers peatonals i comercials, es on mes gent es mou.

Vam anar al port de Liverpool, a passar el mati, i a visitar els llocs d’interès de la zona.

Al migdia ens vam dirigir al centre de Liverpool amb la intenció d’anar a un pub per veure el partit de futbol entre el Liverpool i el Newcastel per viure l’ambient de futbol en un pub.Resulta que coincidia amb Inglaterra-Escocia de rugby, els sis nacions. Això va fer que molts pubs tinguessin el rugby, llavors degut a la pluja que va caure ens varem refugiar a un pub a veure el citat futbol.

Un cop acabat, vam anar al centre a comprar quatre records de la ciutat, i llavors cap a sopar.

Amb l’estomac ple ( que no vol dir bé ni bo), vam anar de festa un altre cop.......
I comença la gran nit del muturets .............. que algú va batejar com LA BOMBIS NIGHT.

La nit va ser profitosa pel nou concert que vam trobar en un pub, gran grup de versions, que fins i tot van dedicar una cançó al nostre amic que feia anys.

S’ha de dir que la gent que ens varem torbar i vam conèixer eren gent molt oberta i divertida.

La nit acaba bastant aviat perquè desprès de tot el dia caminant les forces eren les justes.

El diumenge, va ser un vist i no vist, ja que un cop llevats i esmorzat, cap a l’aeroport, facturar, esperar l’avió i cap a casa.

Això si abans l’ultima cervesa.

S’ha de dir que ens ho vam passar molt bé.

La pròxima escapada serà a.................

Aquí teniu les fotos.

Cumple Víctor a Liverpool - Boommbisss Night!!!

Notícies

Calendari de curses.