dimarts, 9 de desembre del 2008

Pont de la Puríssima per Barna.

Aquest cop els Muturets ens varem traslladar a Sant Cugat per passar el pont de la Puríssima. El nostre amfitrió, en David, ens tenia preparada una agenda d'activitats força complerta. Arribada divendres nit, deixar trastos i bicis al pis i cap a Barna centre per anar a sopar i de festa. Mmmm!!! quin soparet ens tenien preparat, rollo galleg, pulpito, peix fregit, navalles, muscles al vapor, vinillo, vamos que no va faltar de res. Desprès nit de festa per diferents indrets de barna. L'endemà, dissabte teniem previst fer la gran sortida en BTT per la zona de Collserola i Tibidabo, però com que algun que d'altre va anar a dormir un xic perjudicat ens varem llevar tard, total que al final varem sortir en bici cap a les 12. La jornada en BTT genial, el dia, el territori, camins i caminets, corriols, vistes panoràmiques de barcelona, el Tibidabo, la torre de Collserola,e tc...
Cap a les 4 dinavem en una masia típica, vajaaa xuleton k es va fotre un servidor, jaja. Migdiada i a la nit cap a Gràcia a sopar a un Siri (recomanable, cuina tradicional Siria molt bona). Diumenge dia de relax, tot el dia voltant amunt i avall per Barcelona, gaudint de l'ambientillo i els mercats de nadal.
Rematem cap de setmana de tornada cap a Palafrugell i bocata a Can Genaro, una mica de grana, un got de xaranxa i cap a dormir.

Fotos puríssima 2008 per Barna

Notícies

Calendari de curses.