dilluns, 14 de juny del 2010

PRIMERA MARXA POPULAR "PUJA I BAIXA" DE BEGUR

El Grup Excursionista Els Perduts de Begur amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament , organitzem el proper diumenge 27 de Juny una marxa popular pel nostre municipi que hem anomenat MARXA PUJA I BAIXA .
El motiu del nom queda clar per tots els que vivim en el nostre poble, donçs tots sabem que a Begur per anar d’un lloc a l’altra, sempre cal pujar o baixar.
Es tracta d’un recorregut d’uns 12’5 km. que es pot fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats i que pretén acostar a tota la gent de Begur i els pobles del voltant els nostres paisatges, camins de ronda , GR-92 i senders locals, on contemplar magnífiques vistes i gaudir del nostre entorn més proper.
Sortirem de la Plaça de la Vila per començar pujant fins a Son Molas, on agafarem ja sense perdre de vista el mar el GR-92 que ens portarà pel camí del far cap a La Borna. Tot seguint el GR i amb vistes sobre la platja de S’Eixugador arribarem a Sa Tuna, on trobarem el primer control, amb beguda i fruita per a refer-nos. Ens encaminem pel camí de ronda cap a Aiguafreda i d’aquí cap al Cap Sa Sal , per anar pel sender local vorejant el mar per Ses Negres i arribar fins a la platja d’Es Port d’Es Pi i Sa Riera, on trobarem el segon control d’avituallament.
Des d’aquí només ens queda pujar, i ho farem per l’antic camí de Sa Riera , per darrera d’El Maset, que ens portarà en un tram dur fins al Mas Pinc. Un cop aquí ens quedarà la pujada al Castell del nostre poble per, si el dia ens acompanya, contemplar-ne les magnifiques vistes. Baixarem pel camí del castell fins arribar novament a la plaça, on ens esperarà un bon esmorzar i un obsequi de la marxa.
Tothom pot  portar el ritme que més li convingui , del que es tracta és d’engrescar el màxim de gent per gaudir-ne tots junts.
Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu aquest dia en aquesta nova experiència i que féssim de la Marxa Puja i Baixa de Begur una festa de l’excursionisme en el nostre poble.
Aprofitem per comunicar a totes les entitats, comerços i gent que ens vulgui ajudar en la nostra iniciativa que serà benvingut qualsevol tipus d’ajuda.

Com que farem difusió de la Marxa, ja veureu tots els detalls d’aquesta en els programes específics.
Ens veiem doncs el dia 27 de juny. Us hi esperem !!!!

Grup Excursionista Els Perduts de Begur



Notícies

Calendari de curses.