dilluns, 4 de febrer del 2008

2ª Skiada de la temporada, + cap de setmana a Urtx.

El passat cap de setmana 26-27 de gener varem pujar a la casa d'Urtx de la Martona per passar novament un cap de setmana genial. Dissabte varem anar a skiar a les pistes de Les Angles donat que a Masella varem deduïr que estaria molt ple al celebrar-se la festivitat dels 40 anys de les pistes de la Masella. La veritat que va haver molt bona jornada d'ski, en Santí es va consagrà com un gran skiador i donem per finalitzada la seva preparació per part nostre. Com anecdota destacar que varem coincidir amb en Muc i l'Alba que també estaven passant el cap de setmana a Puigcerdà amb unes amigues. A la tarda un cop tornarem de pistes varem voler pujar cap a Masella per veure el record de baixada de torxes però degut a la gran afluència de gent no varem poder arribar adalt de tot i ens varem quedar a mig camí, però varem poder veure alguna cosa, força espectacular, veure baixar 2008 persones esquiant amb una torxa a la ma.
Arribada la nit gran festival, uuuueeeeeeeeeeee, sopar i de festa, i vaia fieston que es marcar algú eeee Alma mater, ejemmm, el rei del podium com no "energy i amazing total". Diumenge un cop recuperats de la nit ens llevarem, i ens varem anar a dinar cap a Castellbò, a menjar arròs amb conill i herbes, mmmmmm "que bo que és l'arròs de Castellbò", paraules d'en Kasano. Un cop ben dinats cap a casa.

Fins la propera.

Si voleu veure les fotos feu click a la imatge.

1 comentari:

marc ha dit...

Ueeeeeeeee, si senyors gran cap de setmana per tot "lo alt", vàrem poder descubrir la flor i fauna de la cerdanya (durant la nit, tot s'ha de dir).
Un cop més dir que hem de disfrutar més de la Cerdanya.......
la proxima que ens espera es pujar als llacs de menanges i fer una bona excursio per la serra del cadí-moixeró.

Notícies

Calendari de curses.